دوشنبه ۲۳ مهر ۰۳ ۱۷:۳۴ ۸ بازديد
ویژگی های روغن کنجد برای سرخ کردن
یه روغن کنجد با کیفیت و مناسب برای سرخ کردن، روغنیه که یه سری ویژگی ها رو داره؛ مانند:
- از نقطه دود بالایی برخورداره
- نسبت به دما شرایط پایداری داره
- در هنگام حرارت دیدن با اکسیژن از خودش واکنش نشون نمیده
- روغن کنجد دارای سطح بالایی از چربی های اشباعه به همین دلیل مقاومت و پایداری خوبی داره
- روغن کنجد مخصوص سرخ کردن از نوع چربی اشباع و تک غیر اشباع هستش.
نقطه دود روغن کنجد
نقطه ی دود روغن کنجد 232 درجه ی سانتیگراده.
برای خواندن ادامه درباره روغن کنجد برای سرخ کردن کلیک کنید.
منبع: سالماطور
- ۰ ۰
- ۰ نظر