آیا میشه از روغن کنجد برای سرخ کردن استفاده کرد؟

۸ بازديد

ویژگی های روغن کنجد برای سرخ کردن

یه روغن کنجد با کیفیت و مناسب برای سرخ کردن، روغنیه که یه سری ویژگی ها رو داره؛ مانند:

  • از نقطه دود بالایی برخورداره
  • نسبت به دما شرایط پایداری داره
  • در هنگام حرارت دیدن با اکسیژن از خودش واکنش نشون نمیده
  • روغن کنجد دارای سطح بالایی از چربی های اشباعه به همین دلیل مقاومت و پایداری خوبی داره
  • روغن کنجد مخصوص سرخ کردن از نوع چربی اشباع و تک غیر اشباع هستش.

نقطه دود روغن کنجد

نقطه ی دود روغن کنجد 232 درجه ی سانتیگراده.
برای خواندن ادامه درباره روغن کنجد برای سرخ کردن کلیک کنید.
منبع: سالماطور

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.